Clienti Lubcom

Upetrom Ploiesti

Companiile din cadrul UPETROM GROUP au ca principal obiect de activitate proiectarea şi producerea de echipamente şi utilaje de foraj pentru uscat şi foraj maritim. Astăzi, UPETROM GROUP are mai mult de 5000 de angajaţi şi operează în întreaga lume, cu birouri reprezentative în multe ţări.

Altur Slatina

Prin produsele pe care le realizează ALTUR S.A Slatina este un furnizor important pentru mai multe sectoare industriale precum : industria de autoturisme de oraş şi de teren, industria de tractoare şi maşini agricole, industria de autovehicule pentru transport marfa şi pasageri, industria electrotehnică şi a sistemelor de încălzire cu gaze naturale.

Altur Slatina

ZIMTUB Zimnicea este un important producator român de ţevi din oţel sudate elicoidal şi longitudinal - negre şi zincate, cu o prezenţă activa pe piaţa internă cât şi internaţională.

WORLD MACHINERY WORKS

Fie că este vorba de creşterea capacităţii de prelucrare a maşinilor, fie de accesorii pentru aplicaţii deosebite, specialiştii World Machinery Works S.A sunt angrenaţi într-o colaborare continuă cu clienţii societăţii, pentru construirea unor maşini perfect adaptate nevoilor acestora.

Firma PETAL S.A este unul din producătorii consacraţi de utilaj şi echipament petrolier pentru diferite condiţii geografice de climă şi mediu, echipamente şi piese de schimb destinate forajului şi extracţiei ţiţeiului şi a gazului metan, armături industriale, utilaj geologic, piese de schimb pentru reparaţii capitale de utilaj metalurgic alimentar, robinete industriale şi utilaj geologic.